Девушки, поделитесь опытом, кто работал в караоке-барах в Южной Корее. Что вам понравилось, что не понравилось? Сколько удалось заработать? Укажите, пожалуйста, город и название бара, где вы работали, а то в интернете информации практически нет.
Насколько это безопасно? Какие требования предъявляют девушкам, кроме привлекательной внешности? Какой уровень языка нужен для общения? Нужно ли оформлять рабочую визу или достаточно туристической?
Привіт. Південна Корея не краща за Китай, на мій погляд. Як взагалі дівчата можуть працювати з такими людьми? До Китаю я поїхала з дівчиною, яку знайшла на форумі. І, звичайно, були в шоці. Робота без консумації, звісно, брехня. Приходять люди, виводять вас як товар. Обирають гості і йдеш з ними. Перше, що вони роблять, це одразу вимагають, щоб ти напилася. А далі, як піде. Іноді просто напивалися, кричать, співають, танцюють. Б’ють склянки. Лапають зовсім небагато. Дають навіть на чай. А іноді лізуть просто скрізь і найогидніше, хочуть фоток під спідницею, грудей тощо. Місяць ми витримали, відпрацювавши борг. Де не читаю, ці обидві країни сильно порівнюють. Тому для мене і там, і там більше не варіант працювати.