Вся правда про роботу у Лівані. Шукаю відповіді

Збираюся виїхати до Лівану для роботи в нічному клубі танцівницею. Я вирішила дізнатися про всі підводні камені. Потрібна вся правда про роботу у Лівані. Туди збираюся вже за місяць. Страшно, чи мені правду говорять про роботу, про те, що не проституція. І чим ближче до часу поїздки, питань дедалі більше, сумнівів також. Шукаю відповіді, адже сама я точно не впораюся з усією цією тривогою.

1 лайк

Ліван одна з країн, де дівчата, що працюють у клубі, реально мають права. Можеш працювати як захочеш. Хоч із інтимом хоч без нього. Конкуренція є, але за хороших зовнішніх даних, навіть у 30 можна спокійно працювати на консумації і жодної проституції.

1 лайк

Ливан, это работа по рабочей визе. По условиям везде плюс минус все одинаково. Но ты не пишешь что такого тебе пообещали во что ты не веришь. Что бы было можно подтвердить или опровергнуть.

1 лайк

Ну если выбиать вариант самый безопасный, для самых трусливых и тревожных, вроде меня, то Ливан идеальное место.

1 лайк

:rofl: Для самых тревожных

прямо в точку. Я ехала когда, то прямо в аэропорту развернулась и вышла из очереди на регистрацию. Через пару минут конечно вернулась. но представьте что значит тревожность для меня. А теперь лечу каждый раз, как домой. предвкушаю встречи со старыми знакомыми и с новыми.

1 лайк

Представляю эту картину. Как еще там же к вам не подошли и не увели в комнату допросов, выясняя к чему такая не решительсноть.