Привіт дівчата. Потрібні відгуки про роботу в клубах Лівану. Я в Лівані була 3 роки тому, працювала у клубі Вуду. А тепер клуб Вуду зачинився. Розумію, що за три роки в Лівані багато що змінилося. Хотілося б дізнатися нову інформацію про роботу в Лівані, а не те, що вже написано і не актуально, або те, що пишуть старенькі дівчатка на форумах. Хто був у Лівані у найближчий рік, не пізніше, що тепер відбувається там? У яких клубах наразі нормально?
Клуб Вуду давно закрився. Замість нього є Ле Бейрут. Багато чого в Лівані змінилося, на краще. Так що їдь і не переживай
У Лівані останнім часом все дуже змінилося. А Вуду закрили куди раніше ніж 3 роки тому. Може ви у Ле Бейруті працювали та жили в готелі Вуду? Тоді так, хвилі можливо що 3 роки тому. Зараз цей клуб має інший готель. А сам перебуває все там же.
Зараз у всіх клубах непогано. Клубів залишилося небагато, дівчат теж не набито. У клієнтів грошей достатньо. А ціни в Лівані низькі через стрибок валюти. Виходить, що ресторани, подарунки, речі — все це там на тебе сиплеться без жодної економії. Це добре, але краще не грати у стосунки та наполягати на грошовій винагороді.
Я цього року відпрацювала 2 рази по 2 місяці в Лівані в клубі Лейдіс Ферст. Мені сподобалося. Зараз хочу для різноманіття спробувати інший клуб. Можливо Вар’єте. Про Ле Бейрут навіть не чула як про класний клуб, який би хвалили всі. Звичайний клуб.
Говорят, в Ливане, если будешь работать в клубе, то уже не сможешь приехать как туристка или в качестве жены. Один парень предлагает мне поехать в клуб. Типа босс клуба - его знакомый. Билет оплатит он, и у меня будет место для проживания. А мы с ним будем встречаться в любое время - он договорится. Но если потом мы захотим сойтись и пожениться, то я уже не смогу вернуться в Ливан как невеста или туристка?
Подскажите пожалуйста, а правда ли, что если мне парень поставит резервацию, то ни кто со мной больше сидеть не будет. И я только с ним буду общаться?