Відгуки про роботу в ескорті за кордоном

Дівчатка, що ви думаєте про роботу в ескорт послуг за кордоном, та й у нас теж? Наскільки це прибутково та безпечно? Мені пропонують варіанти роботи в столиці, але все ж таки схиляюся до варіантів за кордоном. Не тому, що боюся розголосу, мені здається іноземці цивілізованіші в цьому плані. І ось із цього випливає ще одне питання. Якій країні віддати перевагу? Де менталітет чоловіків приємніший і для нас?

Я теж починала зі столиці. І мені все подобалось. Поки не вмовили дівчата поїхати з ними до Дубаї. Та й усе, більше вдома працювати не можу. Це зовсім інший рівень, і людей, і заробітків.

Скільки в Дубаї ти отримуєш за виїзд? Я в Лівані брала 300 доларів чисто собі в кишеню. Ділити ні з ким не потрібно було. Виїжджала один раз на день і потім завжди ще в ресторан відпочити. Майже завжди ще похід в магазин або просто цінний подарунок.

1 лайк

У Лівані, якщо 300 доларів брати і більше, то роботи щодня точно не буде. За 200 дівчатка ходять і то не щодня. Якщо казашки, які за 100 готові бігати. Але в Лівані у тебе буде всього один клієнт на день, і не щодня. У Дубаї 400-500 доларів вже чистими маєш. Ніч на клуб не витрачаєш. Це ж як подвійна робота. Відпрацювати нічну, потім ще вдень їхати, слухати, посміхатися і бути милою. Якщо у тебе в Лівані 300 прайс був і брали хоча б через день, то в Дубаї 600-700 матимеш чистими. І в Дубаї, на відміну від Лівану, динаміка, життя ключем. У Лівані як відпочинок більше.