Усім привіт! Ми з подругою вперше плануємо їхати працювати до Китаю. У нас вже є варіанти без консумації, але, чесно кажучи, самостійно вирушати вперше трохи страшно. Якщо ви вже працювали в Китаї і шукаєте попутниць або теж збираєтеся їхати вперше, напишіть нам, будь ласка!
У всіх буває перший раз. А ви вже їдете з подругою. Навіщо ще якась попутниця? Щоб не було страшно? Так попросіть того, через кого їдете, знайти дівчину, яка їде з вами в один час і вже працювала раніше.
А в чому полягає робота в Китаї, на яку ви збираєтеся? І які вимоги та умови вам пропонують?
Привіт. Я, на жаль, рідко буваю тут. До Китаю я поїхала з дівчинкою, яку знайшла на форумі. І, звичайно, були в шоці. Робота без консумації, звісно, брехня. Приходять люди, виводять вас як товар. Вибирають гості і йдеш з ними. Перше, що вони роблять, це відразу вимагають, щоб ти напилася. А далі, як піде. Іноді просто напивалися, кричать, співають, танцюють. Б’ють склянки. Лапають зовсім небагато. Дають навіть на чай. А іноді лізуть просто скрізь і найогидніше, хочуть фоток під спідницею, грудей тощо. Місяць ми витримали, відпрацювавши борг. Так, весь час зі скандалом, оскільки напиватися через здоров’я ми не могли. Та й багато чого не дозволяли. Хоча при всьому при цьому робота у нас була. Дістали грошей, вже позичивши з дому, і поїхали. Більше такого я ніколи пережити не хочу.