Шукаю компаньйонку для поїздки на роботу в Ліван

Планую поїхати на роботу до Лівану, у нічний клуб. Це мій перший раз і трохи хвилююсь. Шукаю компаньйонку, найкраще з досвідом роботи в Лівані, але можна і без нього. Разом буде легше адаптуватися до нової країни та колективу.

1 лайк

Привіт. Я теж шукаю варіант роботи за кордоном. Збираюся вперше їхати за межі країни. Розкажи, чому обрала саме Ліван?

2 лайка

Дівчата, нічого не бійтеся. Ліван — найбезпечніша країна. Я цього року полетіла взагалі вперше за кордон. Саме в Ліван. Мені 19, і я була зовсім одна. Я боялася абсолютно всього. А потім я знову повернулася до Лівану і відпрацювала ще 2 місяці. І зараз збираюся втретє. Дівчата, спробувавши всього раз, ви закохаєтеся в цю країну.

Тетяно, як ви з’їздили до Лівану? І підкажіть через кого?

1 лайк

У Ліван можна працевлаштуватися хоч через кого. Кожен другий знає когось, хто вже там був і може допомогти. Але щоб на місці вам допомогли, подбали, допомогли змінити клуб, знайти спільну мову з метрдотелями та босом клубу. То тоді потрібно їхати через агентство в Лівані. Не пам’ятаю назву. Але вони там одні в Лівані працюють дофіга років.

Я вже була в Лівані 2 рази і їду в листопаді втретє. Чого я переживала і боялася, навіть не розумію. Тим більше їхала я через офіційне агентство https://www.jandj-sarl.com. Дуже хороші менеджери і Наташа, і Джозеф. Прямо ось не агентство, а хороші друзі.