Я працював в Top Work з червня 2023 року по вересень 2024 на позиції Senior Frontend Developer і хотів би поділитися своїм досвідом. В цілому робота в компанії залишила у мене позитивні враження, особливо завдяки техніяним лідам, з якими мені пощастило працювати. Ці професіонали значно розширили мій технічний кругозір, і я багато чому у них навчився.
Одним з основних плюсів була можливість брати участь у поліпшенні архітектури і процесів. Коли я тільки приєднався, стан додатків і процесів залишало бажати кращого. Однак завдяки злагодженій роботі з Лідами проєктів, ми змогли оптимізувати кодову базу і привести її в порядок.
Команда в компанії – це окремий важливий аспект. Всі колеги були не тільки професіоналами, а й чуйними людьми, які завжди підтримували, розуміли і входили в становище.
Стосовно негативних моментів, можна відзначити овертайми, які, як і в більшості IT-компаній, виникали в основному перед релізами. Однак переробок було не так багато, і якщо їх правильно оформити, вони завжди оплачувалися без проблем. Або можна було взяти додаткові вихідні. Це дозволяло зберегти баланс між роботою і особистим життям, що було важливим аспектом для мене.
Це крутий досвід який тяжко отримати за звичай, але в Top Work я зміг його отримати і я радий що обрав саме цю компанію.