Робота в масажному салоні за кордоном, Відгуки

Цікавить робота в масажному салоні за кордоном з проживанням. Є хороший досвід і зараз буду ще додатково проходити курси. Порадьте куди можна було б поїхати. Мені 29. Потрібні відгуки про роботу в масажних салонах у різних країнах.

Не скажу за такі салони в інших країнах, але в Греції нам обіцяли без інтиму, і було без інтиму. Але природно самі клієнти за чайові просили тебе бути топлесом і кінчали. Не торкалися. А ось у Польщі пощастило менше. За 60 євро, з яких твій лише 30, робиш масаж і доводиш до закінчення клієнта. Якщо хочеш більше, а ти, звичайно, хочеш, тому що це не гроші, то потрібно надавати інтимні послуги. Зрештою, всі дівчатка просто спали з клієнтами по-швидкому. Масажем там навіть не пахло.

Дивно таке чути про Польщу. Мабуть, усе залежить від того, куди потрапиш. У мене подруга зараз працює в масажному салоні, і їй все подобається. Приходять і жінки, і пари. І жодних пропозицій сексу — це заборонено.

1 лайк

Интересный вариант массажистом за границей. Кто знает, выгодно ехать? Не в убыток ли работа?

Работа в убыток, это когда ты вложилась в билет. визу, платишь за питание, проживание, а заработки этого даже не покрывают. именно по этому, в масажной сфере лучше искать варианты с питанием, проживанием ну и кредитацией билета как минимум.

1 лайк

В том то и дело. что найти такое предложение не сложно. Все обещают золотые горы. Как бы вот найти тех кто при этом не обманет в своих обещаниях.

За цей рік я встигла десь побувати. Непогано стартонула, так би мовити. Вже перебуваючи в Греції, я спокусилася з апартаментів в ескорті перейти в масажний салон. Мовляв, роботи більше, а сексу менше. Але, на жаль, все зовсім не так. Можна втомлюватися, роблячи масаж, але не надаючи певні послуги за копійки, багато не заробиш. Тому мені більше сподобалося в ескорті. Коли у тебе всього 32-5 зустрічей за день, а заробіток як тиждень у масажному салоні.

1 лайк