Робота хостес за кордоном, відгуки

Дівчата хто збирається їхати працювати хостес за кордон та шукає відгуки? Збираю інформацію по крупинках, щоб не нарватися на шахраїв, щоб надійно і заробити можна було. Шукаю супутницю, з ким можна разом поїхати. Незважаючи на всі відгуки однієї все одно страшно, а разом начебто спокійніше, надійніше і простіше триматися. Головне ж це знайти хорошу агенцію, або менеджера, і тоді проблем із працевлаштуванням не буде. Але разом шукати такого простіше. Тож дівчинки кого ще цікавить робота хостес за кордоном та відгуки?

Ищу работу за границей именно по Европе. Рассматриваю консумацию и желательно официальное трудоустройство. Ты еще не нашла информацию про подходящие варианты?

Минулого року я теж шукала, з ким би поїхати. Поїхала сама до Лівану. Тепер збираюся втретє і знову до Лівану. Тому що після Лівану жоден інший варіант не здається привабливим. Це і робоча віза, і страховка, фіксована ставка, крім відсотків та інших підробітків. І умови просто супер.

Думаю, коли ви в Ліван їхали, то вам теж щось не подобалося і бентежило. А зараз ваше небажання розглядати інші варіанти – це не тому, що варіанти всі погані, а тому що вам складно приймати щось нове. Страшно. Особисто мені подобається пробувати нове. Нехай десь прайс і роботи менше. Але це нова країна, нові враження, нові знайомства. І не варто давати свою експертну думку, якщо по суті ви ніде й не були.