Ескорт у Європі це складно, потрібно бути готовим багато до чого

Хочу написати трохи про свій досвід роботи в ескорті в Європі. Ескорт це перекладається як супровід, але не потрібно зваблюватися і думати, що прогулюючись з чоловіком, ви заробите нормальні бабки. Ескорт це продовження, а взагалі лише продовження навіть без прелюдії.

Я колись вперше їхала до Монако за порадою подруги, боялася страшно. Франція звичайно моя мрія, але не в такій же якості. Але все пройшло нормально і якось із перших днів втягнулася. Потім були Італія та Німеччина. Що можу сказати для тих, хто тільки розмірковує про тур? Відразу змиріться виконувати все, що вам скаже оператор. І ніколи не конфліктувати з клієнтами, що б там не відбувалося.

Найскладніший тур був природно у Франції. В основному афро, а в них якийсь фетиш довести, що він найсильніший жеребець. Їм потрібно, щоб ти отримала задоволення, хоча яке там задоволення, але грати потрібно на повну. У Німеччині, незважаючи на німецьку порнушку в інтернеті, все більш ніж скромно. Хоча й траплялися збоченці. В Італії люблять довго виносити мозок. Роботи менше, ніж скрізь, по грошах теж, але хоч відпочила. Якщо у когось є питання, запитуйте, розповім і поділюся своїм невеликим досвідом

Італійці ще й досить скупі. Хоча так зазвичай говорять про німців, мені в Німеччині в цьому плані сподобалося більше. А от Іспанія і Греція — приємно дивують. Спробуйте туди.

В арабских странах, не смотря на фильмы, очень ценят девушек. По крайне мере мне всегда попадались только такие мужчины, которым не плевать и на тебя. Они спросят как дела. Они помогут чем смогут. Чувствуется забота. И Ливан в этом плане просто на первом месте. Вот прямо для первого раза его и советую.

1 лайк

Многое зависит и от самой девушки. Есть такие, которые вызывают только тепло и желание позаботиться о ней. Кто то вот прямо находка для мошенников или скупердяев.

Не хочу показаться расисткой, но эти черные просто кошмар. в какой бы стране они не были, они считают себя лучше всех и отношение к людям вообще, а тем более девушкам очень не уважительное. Я сразу говорю что с афро не работаю, хоть ты что говори, хоть штрафуй, но это мое главное условие.