Чим відрізняється робота на віллі від роботи в клубі в Дубаї?

Дівчата, підкажіть, будь ласка, чим відрізняється робота на віллі від роботи в клубах за клубною системою з менеджером? Різниця тільки в проживанні на віллі замість квартири, чи є інші відмінності? По суті всі ходять в одні й ті самі клуби. Ті самі клієнти. Просто різні менеджери? Чому ж тоді чую не вперше, що на віллі краще?

Тільки умовами проживання та умовами перебування в клубі. Дівчата Каті завжди в топі. Робота першою перепадає саме їм. Клуби, з якими вона працює, виділяють дівчатам окремий столик, приносять безкоштовні напої та закуски. Інші дівчата, як гості, самі все оплачують, навіть права просто посидіти немає. Катя, якщо що, — господиня Вілли.

Работы на Вилле нет. Это место проживания. Работа и там и там это клубная работа.

Работа есть у тех, кто хочет работать. Старается. Если девочка зажигалочка, то 2-3 выхода возможно. А если сидит королева и считает что ей все должны, то простите такое вот и по работе будет.

Ну это в принципе, как и везде. Даже на апартаментах. простушечка может зацепить тех кто ее случайно взял и они постоянниками становятся. А от королевишны, как ты говоришь, все отказываются.

Я в Іспанії працювала на Віллі. Ось прямо вілла, зі своєю зеленою територією. Проживали ми в невеликих затишних кімнатах на третьому поверсі. А працювали в спальнях на другому поверсі. Там тільки ліжка і душові. На першому поверсі велика приймальня. На диванчиках сидять вільні дівчата. Клієнти заходять після перевірки охороною. Ми пропонуємо їм напої. Є бармен, він же готує легкі закуски і нам готує після роботи. Мені дуже сподобалася така система роботи. Я коли про Дубай прочитала, що можна працювати на віллі, так і планувала працювати. А воно ось як виявляється. Добре влізла почитати.

Да я как то тоже именно так себе работу на вилле представляю, хотя не работала ни разу. И поэтому осознать что это просто проживание в доме, а не работа. очень важна. Вот как мы с вами заблуждаемся. могут и другие девочки. а по приезду разочарование и могут просто развернуться и уйти.